Nieuwe website

Een nieuw tijdperk voor OJA is aangebroken. Om dit tijdperk in te luiden hebben we een nieuwe site ontwikkeld, deze site is van alle gemakken voorzien en volledig geintergreerd met social media om jullie allemaal goed op de hoogte te kunnen houden van ontwikkelingen en evenementen.

 

Het draait bij de nieuwe site allemaal om de tijdlijn. In deze tijdlijn kun je op verschillende manieren navigeren.  Je kunt simpelweg met je scrollwheel door de tijdlijn heen scrollen of je kunt de betreffende maand aanklikken om naar de events in deze maand te “glijden”.(Je kunt ook met de pijltjes op je toetsenbord navigeren door de tijdlijn) Om informatie over een event of bericht in de tijdlijn te openen klik je gewoon op het plaatje. Wil je reageren op een evenement? Klik dan op de berichten link naast de datum van het event. Hiermee navigeer je van de hoofdpagina af naar de pagina van dit specifieke evenement.  Onderaan het bericht heb je de mogelijkheid te reageren met je facebook account.

 

Alle evenementen worden ingedeeld op jaar. Onderaan zie je deze categorieen. Wanneer je op een jaar klikt zal de tijdlijn zich aanpassen en alleen de evenementen van dat jaar laten zien. Nu we toch hier onderaan bezig zijn zul je de foto links zien, twitter feed en de kalender. De kalender is interactief, je kunt met je muis over een rood gekleurde datum heengaan en meteen zien wat er op deze dag geplant staat. De twitter feed zorgt ervoor dat de laatste nieuwtjes direct aan te klikken zijn op de hoofdpagina.

 

 

Veel plezier met de nieuwe site! …. Oh ja! Onderaan dit bericht zie je een “like” button. Klik hierop om al je vrienden te laten weten dat er een nieuwe OJA site is!

Geef een reactie

Spring naar werkbalk