Lowman Reggae Festival 2015

Het jaarlijkse Lowman Reggae Festival komt er weer aan. Op Zondag 21 Juni toveren we de Schoolstraat weer om tot een zomers festival terrein.

Line up :

Rude Rich and the High Notes

Rude Rich and the High Notes is geliefd in binnen- en buitenland om zijn early reggae, rocksteady en authentieke ska met de vetste sound. Deze Nederlandse band, opgericht in 1998, heeft al op menig Europees podium en festival gespeeld en in de loop der jaren diverse albums uitgebracht. De bandleden van Rude Rich, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de internationale reggae-scene, laten het publiek genieten van de alom geliefde ‘old school’ reggae uit de jaren ’60 en ’70.

Bang the Skillet

Pak een pan, doe er wat ska en rocksteady in uit de jaren ’50 en ’60, mix dit met wat reggae, rhytm & blues en wat Caribische klanken, even mengen en aan de kook brengen! Dat is de sound van Bang the Skillet. Naast eigen nummers spelen de negen bandleden ook muziek van hun helden zoals The Skatalites en The Slackers. Bang the Skillet is een mooie mix van ervaren en jonge muzikanten met een grote gezamenlijke voorliefde voor ska, calypso, rocksteady en reggae. Met deze feestmuziek is het onmogelijk om stil te blijven staan!

Natural Nation

Deze lekkere roots reggaeband uit Rotterdam is opgericht in 2001. Door de jaren heen heeft Natural Nation zich ontwikkeld tot een steady reggaeband met een traditionele ‘rootsy’ sound met dancehall flavor. Tijdens hun vele optredens op kleine en grote Nederlandse podia, brengen zij meest eigen nummers in een eigenwijze stijl.

Serious Sounds Soundsystem

Serious sounds is een ‘Dub soundsystem’ uit Deurne. Met een breed spectrum van ’70’s roots reggae’ tot ‘heavy digital steppers’ bezorgt het duo een krachtige, dynamische vibe. Door middel van vinylplaten en een identieke soundsystem zorgen zij voor heerlijke muziek tussen de optredens door.

Op het terrein staan verschillende kraampjes met o.a. Jamaican Food, kleding en nog veel meer

www.lowmanfestival.nl

14:00-20:30 Afterparty inside till 01.00

KAARTEN
Op het festival terrein € 8,– (t/m 15 jaar gratis entree)
In de voorverkoop € 6,– (t/m 15 jaar gratis entree)

Voorverkoopadressen:
OJA Schoolstraat 2, Aarle-Rixtel
Lokaal 42 Markt 42, Helmond
Jantje Kerkstraat 4a, Aarle-Rixtel

Klik hieronder op de flyer om naar het facebook event te gaan!

10426528_691796257593708_7015240491723066221_n

One thought on “Lowman Reggae Festival 2015”

  1. Pingback: buy viagra

Geef een reactie

Spring naar werkbalk